SASA Başarı Bursu Başvuru Duyurusu

Burs programı Boğaziçi Üniversitesi ile herhangi bir resmi ilişkisi bulunmamaktadır. Program Duyurusu bilgi amaçlı öğrencilerimizle paylaşılmıştır.

Başarı Bursu Başvuru Duyurusu

Lütfen başvuru formunu doldurmaya başlamadan önce aşağıdaki bilgileri dikkatli bir şekilde okuyunuz ve başvuru formuna eklenmesi gereken belgeleri kontrol edip tümünü önceden hazırlayınız.

SASA burs programı kapsamında, SASA Başarı Bursu başvuruları başlamıştır. Bu dönem başvuran adaylar arasından, seçilen öğrencilere burs olanağı sağlanacaktır.

Başvuru döneminin kapatılmasının ardından başvuru değerlendirme dönemi olacak ve ardından kısa listeye giren adaylarla Burs Mülakatları çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecektir. Başvuran adaylardan başvurusu olumsuz sonuçlanan adaylara e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.

SASA başarı bursu başvuruları online ortamda gerçekleşecektir,

Başvurularınızı aşağıdaki linke üstünden “Başvuru Yap” tıklayarak yapabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT:

Burs vereceğimiz öğrencilerimizin mezun olduktan sonra 4 yıl işyerimizde çalışma zorunluluğu vardır. İşe giriş ücretleri hakkında detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

BURS BAŞVURUSU YAPABİLMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ KOŞULLARI SAĞLAMANIZ GEREKMEKTEDİR:

SASA Başarı Bursu’na başvuru yapabilecek adayların aşağıdaki üniversite ve bölümlerde öğrenim gören üniversite öğrencilerinin başvurusuna açıktır.

 Boğaziçi Üniversitesi

 Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

 Uluslararası İlişkiler

 Uluslararası Ticaret

 Sayısal bölümlerde 3. ve 4. Sınıfta olup üniversiteye giriş başarı sıralamasında ilk 10.000’de olan öğrenciler

 Eşit Ağırlık bölümlerinde 3. ve 4. Sınıfta olup üniversiteye giriş başarı sıralamasında ilk 2.000’de olan öğrenciler

Yukarıdaki şartları sağlıyorsanız bu burs fonuna başvuru yapabilirsiniz.

Burs başvurusu yaparken aynı zamanda bazı istenilen belgelerin de sisteme yüklenmesi

gerekmektedir. Lütfen başvuru formunu doldurmadan önce aşağıdaki belgelere ulaşabilir olduğunuzdan emin olunuz.

Sisteme yüklemeniz gereken belgeler;

 ÖSYM Sonuç Belgeniz

 Başvuru tarihinden bir önceki dönemi kapsayan Transkriptiniz

 IELTS Akademik Puanınız(En az 6.5) ya da TOEFL IBT Puanınız( En az 79)

Burs başvurusu olumlu değerlendirilen adayların alacağı burs miktarları ve kendilerinden beklenecek olan burs sorumlulukları

Forma yazmış olduğunuz bilgilerin (Üniversite başarı sırası, Yabancı dil sınavı puanı vb.) doğruluğu ile ilgili bir tutarsızlık tespit edildiği takdirde başvurunuz iptal edilecektir.

Lütfen yazdığınız bilgilerin doğruluğundan ve belge talep edilmesi durumunda belgelenebilir olduğundan emin olunuz.

Bursiyerimiz olan adayların okulundan mezun olduktan sonraki ücretleri aşağıdaki gibidir.

Formda yazılan tüm alanların doldurulması zorunludur. Formu doldururken teknik bir sorun yaşarsanız sasaik@sasa.com.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Acil durumlarda bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları aşağıdaki gibidir.

0322 441 00 53-Dahili:2248

0322 441 00 53-Dahili:2165

0322 441 00 53-Dahili:2638

Belirtilen numaralar hafta içi günleri saat 08:00-18.00 aralığında erişilebilir olacaktır.

BURS DUYURU METNİ

Perşembe, 20 Mayıs, 2021