SALİH KARAGÖZ VAKFI BURS DUYURUSU

SALİH KARAGÖZ VAKFI BURS DUYURUSU HAKKINDA

SALİH KARAGÖZ VAKFI, 1970 yılından bu yana vakıf amaçları doğrultusunda başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan,

mühendislik ve mimarlık bölümü öğrencilerine (öncelikli olarak maden mühendisliği bölümü öğrencilerine)

karşılıksız eğitim bursu vermekte olup 2021-2022 ders yılında da eğitime katkı sağlamaya devam etmektedir.

Başvuracak adaylarda ayrıca

1) Yüksek öğrenime yeni kayıt yaptıranlar için bölüme yerleşme sırasına göre ön sıralarda yer alma,

2)   Ara sınıflar için, genel başarı ortalamasının 4 üzerinden en az 2.50 olması veya

60/100 olması ve bir üst sınıfa geçiş hakkını kazanmış olması (not

ortalaması uygun olduğu halde 3’ten fazla başarısız dersi bulunanlar başvuru  yapamaz)

3) Başka kurumdan burs almamak (Başka kaynaklardan aylık nakit yardımı şeklinde

burs alanlara Vakıftan burs verilmez-Kredi ve Yurtlar Kurumundan alınan harç ve öğrenim kredisi hariç) şartı aranmaktadır.

Burs başvuru ve değerlendirme kriterleri Vakıf Senedimizde belirtilen koşullara göre belirlenmiş olup, burs başvuru formları aşağıda belirtilmiştir.

Burs Başvuru Formu (Ek 1)

Yüksek Öğrenim Durum Belgesi (Ek 2)

Gelir ve başarı durumları dikkate alınarak yapılacak değerlendirmeye göre uygun görülen adaylar mülakata çağrılacak ve programa alınacak öğrenciler konusunda Üniversiteye bilgi verilecektir.

Cuma, 3 Eylül, 2021