ALİZE - BARIŞ TANSEVER NON-ERASMUS BURSU 2023

ALİZE-BARIŞ TANSEVER - NON ERASMUS BURSU BAŞVURU DETAYLARI

ONLINE BAŞVURU:

31.05.2023 Çarşamba 09.00 itibariyle başlayıp 09.06.2023 Cuma 23.59’da sona erecektir. Online Burs Başvuru Formu’ na https://registration.boun.edu.tr/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

BUIS üzerinden "Financial Aid" bölümünden erişebilirsiniz.

Başvuruyu süresinde ve eksiksiz olarak tamamlayan adayların başvuruları dikkate alınacaktır.

Mülakat gün ve saati adaylarla paylaşılacaktır.

Yüklenmesi Gerekli Belgeler:

• Öğrenci Belgesi
  • Transkript (Ara sınıf öğrencileri için)
  •  Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği: Tüm aile bireylerini göstermesi gerekir. (Tüm kardeşlerin gözükeceği şekilde, sadece anne veya babanın e-Devlet sayfasından alınmalıdır.)
  • Yerleşim Yeri (İkametgah) Belgesi: e-Devlet’ten alınabilir.
  • Tapu Kayıt Belgesi( Kendisi, baba ve anne için)
  • Vergi Mükellefiyeti Belgesi (Kendisi, baba ve anne için)
  • Tescilli Araç Kaydı Belgesi(Kendisi, baba ve anne için)
  • Kirada oturanlar için Kira Kontratı veya yapılan son aya ait Kira ödeme banka dekontu yada elden ödenmiş ise ödeme makbuzu
  • Adli Sicil Kaydı: Sadece öğrenci için
  • Öğrencinin rapora bağlı engel durumu varsa belgesi.
  • Anne veya babası resmi görevde iken sakat kalan, şehit olan ve 2828 sayılı kanunun hükmüne göre devlet himayesinde veya koruyucu aile himayesinde olanların belgesi.
  • Gelir Beyanı ile ilgili olarak: Çalışan anne, babanın,  maaş bordrosu veya E-Bordro
  1. Anne, baba gelir vergisine tabi ise, Vergi Levhası’nın fotokopisi,
  2. Anne, baba işyeri ortağı veya sahibi ise, muhasebe uzmanı tarafından hazırlanan ve imza yetkilisi tarafından onaylanan 2022'e ait yıllık kârı gösteren belge ile işyerine ait imza sirküleri,
  3.  Anne, baba emekli ise, e-Devlet’ten bağlı olduğu sosyal güvenlik kurumuna ait (Bağlı bulunduğu statü gereği 4A veya 4B yada 4C) “Emekli Aylık Bilgisi” sonuç ekranının barkotlu çıktısı,
  4. Çalışmayan anne, baba için, e-Devlet’ten “SPAS Müstehaklık Sorgulama” sonuç ekranının çıktısı,
  5. Çiftçiler için; muafiyete tabi ise muhtardan onaylı belge, muafiyete tabi değilse Tarım Bakanlığı veya Ziraat Odası’ndan onaylı belge.
Salı, 30 Mayıs, 2023