2021 Yaz Dönemi " YADYOK Yaz Okulu Burs Başvuru Sonuçları"

Sevgili Öğrenciler,

Bildiğiniz üzere 30 Haziran  2021 ile 04 Temmuz 2021 tarih aralığında 2021 Yaz dönemi kapsamında  “YADYOK Yaz Okulu bursu” başvuruları online alınmıştır. Burs Komisyonun “2021 YADYOK Yaz Okulu Burs  Değerlendirme Esasları” çerçevesinde 30 öğrencimize burs tahsis edilmiştir.

Değerlendirme Esasları;

YADYOK Yaz Okulu bursundan faydalanamayacak öğrenciler:

• Gereksinim Burs Kaydı Olmayıp Belge İbraz etmeyenler
  • Gereksinim Burs Kriterleri Kapsamında gayrimenkul, binek araç ve hane halkı geliri kriterlerin bir veya daha fazlası  üstünde olanlar,

Öncelik sırasına göre burs verilirken öncelik tanınacak öğrenciler: (24 Haziran 2021 BÜEPT Sınavında Başarılı Olamayanlar)

• Gereksinim burs kaydı olan öğrenciler (Yemek, Kitap, Yurt ve Nakdi BÜVAK, KYK vb. gibi)
  • Gereksinim bursu kaydı olmayıp; gereksinim burs kıstaslarını taşıyan öğrenciler

Burs Tahsis Edilen Öğrenci Listesi

Değerlendirme Dışı veya Burs Tahsis Edilmeyen Öğrenci Listesi

YADYOK Yaz Okulu Programı Bursu Hakkında Bazı Detaylar,

24 Haziran 2021 tarihinde yapılan BÜEPT sınavında başarısız olan “Hazırlık” öğrencilerine kayıt açılacaktır.  YADYOK Yaz Okulu Bursu, en yüksek maliyetli “bir” dersinizin ücretini karşılar, Kayıt ücretini kapsamaz.

Program 1 hariç tüm öğrenciler için:

Kayıt ücreti = 225 TL

Yazma dersi ücreti = 300 TL

Okuma dersi ücreti = 250 TL

Dinleme dersi ücreti = 200 TL

BÜEPT başarılı olduysanız veya bursunuzu kullanmayı düşünmüyorsanız 09 Temmuz  tarihine kadar Burs Ofisi’nin finaid@boun.edu.tr adresine bildirmeniz gerekmektedir.

Bursunuzu kullanabilmek için;

1-YADYOK Yaz Öğretimi bursundan faydalanabilmek için en az bir ders eklenmesi gerekmektedir.

2-Tek  ders eklemeyi düşünüyorsanız sadece  başvuru ücretini ödemeniz yeterli olacaktır.

3-Birden fazla ders eklemeyi düşünüyorsanız en maliyetli  dersiniz, bursunuz tarafından karşılanacağı için diğer derslerin ücretinin ödemesini yapmanız gerekmektedir.

Sorularınız için finaid@boun.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

İyi Çalışmalar,

Burs Ofisi Koordinatörlüğü